De Kracht van Samen

HETcentrum Confiance is gevestigd in een prachtig pand met een warme uitstraling en biedt u een breed aanbod van gecertificeerde therapeuten en coaches.

Hier vindt u een samengaan van expertise, kracht, kennis en passie die kwaliteit en professionaliteit biedt. Wij vullen de reguliere gezondheidszorg en paramedisch werkende beroepen aan en bieden bredere en andersoortige behandelingen.

Ons uitgangspunt is Holistisch, Energetisch en Therapeutisch, of wel HET.

Vanuit een respectvolle benadering wordt in de behandelingen en trajecten gekeken naar het fysieke, psychische, emotionele, energetische en spirituele vlak.
Dit alles komt terug in de naam Confiance.

Confiance, dus Vertrouwen, in de zin van:

  • Zelfvertrouwen
  • Vol vertrouwen in een goede afloop
  • Ik heb er alle vertrouwen in
  • Te vertrouwen zijn, eerlijkheid

De meeste therapeuten en coaches die werkzaam zijn in dit centrum zijn van oorsprong medisch geschoold en dat biedt een stevig fundament om te kunnen aansluiten bij en samenwerken met de reguliere gezondheidszorg en (psycho-) sociale instituten.
Ook op het gebied van werkgerelateerde- en samenwerkingsproblematiek, reïntegratieprocessen en het maken van professionele keuzes kunnen wij u inzichten en begeleiding bieden.

Waar gaan wij vanuit?

Onze visie is gebaseerd op het gegeven dat ieder mens een natuurlijke behoefte heeft om gekend en erkend te worden. In wie hij werkelijk is, in zijn authenticiteit. Vanuit HETcentrum Confiance ondersteunen wij mensen in het werkelijk leren kennen van zichzelf.

Ons doel is dat je leert om op eígen wijze zin en vorm te geven aan jouw leven.

Vaak zijn we namelijk onbewust gehecht aan vervormingen van onze oorspronkelijke kwaliteiten. Kwaliteiten die onder invloed van trauma’s, stress en onveilig ervaren situaties in het leven vervormd kunnen raken. Puur als bescherming en overleving. Dit geldt ook voor je oorspronkelijke gevoelens en emoties. Deze vervormingen kunnen de oorzaak zijn van fysieke en psychische klachten, onbegrepen emoties en angsten en onbedoeld negatieve gedragspatronen. Dit kan een nadelig effect hebben op je werk- en privérelaties en op jouw eigen gezondheid.

Het ontrafelen en losmaken van deze oude patronen en spanningen is onze expertise.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor begeleiding bij veranderingen die je in je leven wilt bewerkstelligen zonder dat daarbij zaken uit je leven tot dan toe hierbij een essentieel probleem zijn.
Grotere en kleinere veranderingen. Of je wilt gezonder gaan leven. Of je merkt dat je last krijgt van spanningen en stress en wilt het op tijd aanpakken. Of er spelen spanningen in je relatie, op je werk, in vriendschappen.

Vanuit innerlijke gedrevenheid coachen en behandelen wij jou. Met warmte, betrokkenheid en confronterend mededogen. Jouw levenspad en levenservaringen staan daarin centraal. Evenals jouw behoefte.

Therapeuten

NLP Health Coach
Jolanda Dorenbos kPNI Therapeut & Orthomoleculair diëtist
Trees de Jong Shiatsu therapeut en Mindfulness Trainingen ®
Manueel Praktizijn® Roel Stel Shiatsu-& Massagetherapie Voetreflexologie
Ellen Joling Praktijk voor open verbinding, energiewerk en natuurgeneeswijzen.
Karin van der Linden Psychologenpraktijk Essentie, Psycholoog, Relatietherapeut en Traumatherapeut.

Telefoonnummer

050 – 55 35 129

Kracht van samen

Neem contact met ons op

Kies één van de behandelingen of maak via de contactformulier hiernaast een afspraak, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Wil je liever eerst bellen? Dat kan natuurlijk ook:

050 - 55 35 129

2 + 1 =