SunGroup Coaching

Thea van Tuijl
SunGroup Coaching & In Corpus

SunGroup Coaching houdt zich bezig met
WELL-BEING
Spiritueel
Energetisch
Emotioneel
Psychisch
Fysiek

Via SunGroup Coaching brengt Thea van Tuijl haar visie van inspirerend leven, welzijn en gezondheid in de wereld.

Thea van Tuijl is NLP Health Coach, sociaal panorama consulent, stressconsultant en gebruikt ze EMDR.
Daarnaast werkt zij partime als huisarts. Vanaf 1 janauri 2015 heeft zij een eigen praktijk in Eelde-Paterswolde (www.huisartspraktijkvantuijl.nl)

Vanuit interesse en zoeken naar meer heeft zij diverse opleidingen en cursussen gevolgd in diverse welzijnsverhogende stromingen. Zoals Chakra, Aurareading, Emotioneel Lichaamswerk, Tai Chi, Mindfulness, Emotion Free Technique en Hypnotherapie. Genoeg bagage en expertise om helder, breed en reëel te kunnen kijken.

“Ik realiseer me dat in deze turbulente en veeleisende tijd welzijn geen vanzelfsprekendheid hoeft te zijn en mijn missie is dan ook mensen terug te brengen naar hun kern en daarmee ook naar hun kracht en het kunnen genieten.”
“Ik geniet ervan mensen de mogelijkheid en de overtuiging te kunnen geven hun beste zelf te zijn!”

NLP

Wie of wat wil jij zijn?
Weet jij wat je wilt?
Is het oké dat helemaal helder te krijgen?
Hink je steeds op twee gedachten, ideeën, gevoelens?
Hoe zit het met je helemaal focussen op je positieve doelen?

Zijn dit vragen die jou bezighouden of ben je anderszins hard toe aan het willen veranderen van patronen, gewoonten, leefwijze en de wijze waarop je over dingen denkt dan ben je hier aan het goede adres!

De kracht van NLP zit hem in het feit dat het de ongekende mogelijkheden, vaardigheden en kwaliteiten van jezelf helpt aanboren om tot díe verandering te komen die jij graag wilt.

Als NLP coach is het mijn passie het jou mogelijk te maken gewenste doelen te behalen, in welk gebied van jouw leven dan ook.
Wat jijzelf daarvoor nodig hebt is zorg en verantwoordelijkheid willen dragen voor jezelf, gepaard gaande met een dosis nieuwsgierigheid, motivatie en open willen staan voor wat er gaat gebeuren.
Wat je daarin van mij kunt verwachten is het vermogen een vertrouwensband met jou aan te gaan samen met een portie empatische compassie en praktisch werken vanuit respect.

Uitermate geschikt voor:

* belangrijke beslismomenten op je levenspad
* relationele problematiek
* het een plek geven van traumatische gebeurtenissen
* opruimen van het gevoel “door de bomen het bos niet meer zien”

NLP HEALTH COACH

De ‘mind body’ verbinding.
Heb je enig idee wat jouw onderbewuste weet van deze ziekte/klacht?
Luister je naar wat je lichaam jou te vertellen heeft?
Begrijp je hoe je lichaam je steeds probeert te helpen?

Ziekte en non-welbevinden zijn een ervaring van je lichaam. Een periode van ziekte of overheersende gevoelens van angst, onrust en depressie betekent dat je lichaam uit balans is. In het Engels spreken we niet voor niets van dis-ease.

De sleutel tot herstel is te achterhalen hoé we het lichaam weer terugbrengen naar balans, gezondheid en welzijn.
Eén van de doelen hierbij is het voor jou zelf begrijpelijk te maken wat er aan de hand is zodat je een keuze kunt maken in wat zélf te doen om weer in controle te komen en je lichaam weer in balans te krijgen.

Een vooronderstelling van waaruit gewerkt wordt is dat gezondheid, identiteit en eerdere levenservaringen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
De voornamelijk onbewuste invloed van eerdere levenservaringen bepaalt mede hoe jij je eigen lichaam en jouw zijn ervaart.
En daaraan gekoppeld ook hoe jij jouw fysieke, psychische en emotionele klachten beleeft en deze een betekenis in je leven geeft.

NLP Health Coaching is hierin geen quick fix methode maar wel zeer effectief op een empathische en inzichtgevende wijze. Volledig gericht op well-being.

SOCIAAL PANORAMA

Sociaal panorama is een NLP instrument waarmee vaak op schokkend eenvoudige manier met relaties gewerkt kan worden. Relaties met geliefden, ex-geliefden, werkgevers, collega’s, kinderen, familie, etc. Bijna alle menselijke problemen hebben namelijk iets met relaties te maken en/of hebben sociale componenten.
Dit soort problemen kunnen relatief eenvoudig geanalyseerd en opgelost worden!
Ook haakt het sociaal panorama model aan op alle problemen waarbij zelfvertrouwen en zelfwaardering een rol speelt.

Het begrip mentale ruimte speelt een centrale rol in het sociaal panorama model. In de praktijk betekent dit dat we de representaties van anderen rondom en in ons lichaam projecteren. Wáár in de mentale ruimte we anderen projecteren bepaalt tevens hoe we hen (emotioneel en relationeel) ervaren! Het bepaalt de kwaliteit van onze relaties.
De emotionele invloed van die beelden zorgt voor ervaringen zoals steun en confrontatie, macht en onmacht, liefde en aversie, eenzaamheid, saamhorigheid, etc.

Het sociaal panorama model is een instrument waarmee we iemands onbewuste kaart van deze sociale werkelijkheid kunnen helpen wijzigen. Want onze onbewuste kaart van de sociale werkelijkheid bepaalt wie we geloven dat we tussen de anderen zijn. Met het sociaal panorama model kunnen we die kaart doelgericht analyseren en aanpassen.

STRESSCONSULTANT

Want hoe zou het zijn met meer gemak prettiger in het leven te staan?

Voelt u zich overbelast, gespannen, overspannen, overspoeld, uitgeput? Dan bent u hier op de juiste plaats om een essentiële omslag in uw leven te gaan maken.
Voor alles is hier ruimte en aandacht. Het fysieke, het emotionele, het psychologische en de zingeving. Individueel afgestemde interventies in een individueel afgestemd tempo.

SunGroup Coaching
Kochstraat 1-3
9728 KA Groningen
050-5252190
06-10910391

www.sungroupcoaching.nl
info@sungroupcoaching.nl

Vergoedingen
Mijn erkend lidmaatschap van de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) geeft je de mogelijkheid jouw coaching/therapie vergoed te krijgen.
De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en vindt plaats via hun aanvullende verzekeringspakketten.
Zie www.vnt-nederland.nl.
Ook vergoeding als ondersteunende begeleiding vanuit PGB!

Therapeuten

NLP Health Coach
Jolanda Dorenbos kPNI Therapeut & Orthomoleculair diëtist
Trees de Jong Shiatsu therapeut en Mindfulness Trainingen ®
Manueel Praktizijn® Roel Stel Shiatsu-& Massagetherapie Voetreflexologie
Ellen Joling Praktijk voor open verbinding, energiewerk en natuurgeneeswijzen.
Karin van der Linden Psychologenpraktijk Essentie, Psycholoog, Relatietherapeut en Traumatherapeut.

Telefoonnummer

050 – 55 35 129

SUNGROUP COACHING

Neem contact met ons op

Kies één van de behandelingen of maak via de contactformulier hiernaast een afspraak, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Wil je liever eerst bellen? Dat kan natuurlijk ook:

050 - 55 35 129

2 + 12 =